Otsime kodu meie kenneli kasvandikule

Posted by on 21 November, 2020

Aasta ja 10 kuune kesk-aasia lambakoer otsib kodu! Kuna omanik loobus koerast, siis otsin uut kodu enda kasvandikule. Isane kesk-aasia lambakoer Hellkihv Mijat-Art Haos on sündinud 31.12.2018. Koer on Eesti Kennelliidu/FCI tõupaberitega ning kiibitud ja vaktsineeritud. Otsin koerale vastutustundlikku omanikku, kes on teadlik tõu eripäradest. Palun võtta minuga ühendust kas e-maili või telefoni teel montza@hot.ee +37256496115

Kennel Hellkihv is looking a new home for 1 year and 10 months old male central asian shepperd (CAO) Miat-Art-Haos, saved from the animal shelter. Dog is in the perfect condition and have pedigree and vet passport. The dog will be handed over only to the person with great knowledge of the breed. Miat-Art-Haos is not suitable for the city envirement.

Tel +3725092424, e-mail vfuks@hotmail.com

Kennel Hellkihv etsii uutta kotia keskiasian lammaskoiran (CAO) Hellkihv Miat-Art Haos ihmiselle joka tietää rotusta. Koira on rokotettu ja erinomaisessa kunnossa ja saa mukaan pedigreen ja passin. Miat – Art- Haos ei sovellu kaupunkin.

Tel +3725092424, s.posti: vfuks@hotmail.com

Viide Eesti Kennelliidu registrile: https://register.kennelliit.ee/index.php?page=dogCard…

Comments are closed.